» Opleidingen  » Niveau 3 (zelfstandig trainer) » Allround Wandelsport Instructeur 3

Inloggen Atletiek Academie

Gebruikersnaam: *  
Wachtwoord: *  

Wachtwoord vergeten?

 

 

 

 

Overzicht opleidingen Allround Wandelsport Instructeur 3

Er zijn geen opleidingen gevonden.

Allround Wandelsport Instructeur 3

De Atletiekunie biedt zelf geen opleiding Wandeltrainer 3 aan. Omdat de Atletiekunie een samenwerkingsverband heeft met KNBLO-NL mogen de leden van de Atletiekunie gebruik maken van het opleidingsaanbod van de KNBLO-NL.
Er is een Wandelbegeleider 1, Allround Wandelsport Instructeur 2 en Allround Wandelsport Instructeur 3 ontwikkeld. Deze opleidingen worden in samenwerking met het CIOS in Arnhem gegeven.

De AWI-3 is in staat zelfstandig de voorbereiding, uitvoering en evaluatie te verzorgen van diverse wandelactiviteiten voor verschillende doelgroepen en organisaties voor sport en bewegen.

Het accent in de opleiding ligt op de methodiek van lesgeven en het ontwikkelen van didactische vaardigheden bij het uitvoeren (of assisteren) van wandeltrainingen op het gebied van Nordic Walking en Sportief Wandelen.

Tijdens deze praktijklessen is er ook aandacht voor scholing van de eigen vaardigheid en diverse andere wandelvormen. Tijdens de kenniscolleges wordt ondersteunende kennis op gebied van trainingsleer, gezondheidsleer, specifieke doelgroepen en de organisatie van wandelactiviteiten aangereikt.

Wanneer
Zaterdag 28 januari 12.30-16.00 uur - Sittard
Zaterdag 4 februari 12.30-16.00 uur  - Heerenveen
(De informatie wat betreft de data, staat in onderstaande informatiebrochure onjuist vermeld).
Heb je interesse, stuur een mail naar B.Janssen@knblo-nl.nl

Kosten

Kosten voor deelname aan de AWI-3 bedragen € 900.

Inschrijven
Download nu de informatiebrochure.